Egy piacgazdaság hatékony működésének fontos eszköze a piac- és véleménykutatás. Egy jól felépített kutatás segítségével előzetesen felmérhető egy termék* piaci fogadtatása, utólag pedig mérhető a fogyasztói elégedettség.

A kutatás minőségét alapvetően meghatározza annak az adatbázisnak, a panelnek a minősége, amely a megkérdezettek, a panelisták különféle attribútumait tárolja.

A Panelomat segítségével egyszerű eszközökkel, ugyanakkor hatékonyan építhetők és menedzselhetők a panelok. A Panelomat egyetlen integrált rendszerben kínálja a panel menedzseléséhez szükséges összes funkciót. A piackutatási szoftverek fejlesztésében szerzett több mint tízéves tapasztalatunknak köszönhetően a Panelomat használata egyszerű, a folyamatok könnyen átláthatóak és logikusan épülnek fel.

A Panelomat legfontosabb szolgáltatásai:

  • Toborozhatja panelistákat vagy importálhatja a meglévőket.
  • Panelistái bejelentkezhetnek egy portálra, ahol megtekinthetik a számukra elérhető felméréseket, ellenőrizhetik pontjaik egyenlegét, beválthatják pontjaikat és új panelistákat ajánlhatnak.
  • Összetett szűrőket és többszörös kvótákat hozhat létre a panelista attribútumok alapján.
  • Panelistáinak akár időzített módon is küldhet meghívókat, emlékeztetőket.
  • Attribútumaik alapján statisztikákat készíthet panelistáiról.
  • A Panelomat-ot integráltuk néhány ismert kérdőív készítő és kitöltő alkalmazással, de bármilyen ilyen rendszer integrálása – a Panelomat nyíltságának köszönhetően - könnyen megoldható.
  • Részletesebb ismertetés olvasható a Jellemzők oldalon.
A Panelomat elérhető az InfoSpeed Kft. szerverén WEB-es szolgáltatásként, vagy a felhasználó szerverére telepítve.
 
*A Panelomat terminológiájában termék alatt nemcsak hagyományos értelemben vett piaci terméket kell érteni, hanem terméknek tekinthető egy tervezett döntés vagy intézkedés is.
Panelomat Users