eNET Internetkutató és Tanácsadó Kft.

Az eNET Internetkutató és Tanácsadó Kft. (www.enet.hu) 2013 januárjában a Panelomatot választotta a Véleményem Van (VEVA - www.veva.hu) online kutatási portál panelistáinak a kezelésére.

CM-Research Ltd.

Az angliai székhelyű vállalat (http://www.cm-research.com/) 2011-ben bízta paneljainak a kezelését a Panelomatra.

Legjelentősebb panelja, a VetsPanel,  amelynek segítségével - Európában egyedülálló módon - angol, francia, olasz, német, belga, holland, svájci és svéd állatorvosok véleményét szondázzák különféle állatorvosi témákban.

CAWI Services Kft.

A TNS cégcsoporthoz tartozó, 2015-ben alakult  Kft.  (http://www.cawi.hu/) ars poetica-ja: „Véleményével befolyásolhatja a vállalatok termékpolitikáját, hatással lehet döntéseikre”. Paneljeiket ennek  a szellemében Panelomatban építik.

MAP Marketing Research Ltd.

A szófiai székhelyű MAP Marketing Research Ltd. (http://www.map-mr.com) 2010. óta felhasználója a Panelomat-nak.

Paneljük - ami Bulgáriában a legnagyobb - több mint 19 ezer aktív panelistát tartalmaz, a teljes mérete pedig több mint 26.500. A Panelomat használata megkönnyíti a nagy számú panelista kezelését és segít javítani a panel minőségét.

EMI Research Solutions

Cégünk legjelentősebb amerikai partnere a Cincinnati székhelyű, de Europában is hidfőállásokkal rendelkező EMI Research Solutions Inc. (http://emi-rs.com)

A cégünk által 2006. óta folyamatosan fejlesztett SWIFT Dashboard elnevezésű eszköz  a kutatási igények és a panelszolgáltatók egymásra találását segíti elő.

A SWIFT az EMI Research Solutions tulajdona, cégünk a rendszer fejlesztője és üzemeltetője.

A szolgáltatás iránt érdeklődőknek javasoljuk, hogy a honlapjukon található elérhetőségeken vegyék fel a kapcsolatot az EMI Research Solution-nal.

Ipsos Média-, Reklám-, Piac- és Véleménykutató Zrt

Az Ipsos Média-, Reklám-, Piac- és Véleménykutató Zrt. (http://ipsos.hu/) az egyik legnagyobb magyarországi piackutató cég volt a Panelomat rendszer első magyarországi felhasználója.

Az általuk épített panelek legfontosabb jellemzői:

Lakossági panel

  • Lakossági kutatásokhoz egyéni felhasználókból felépített lakossági panel.
  • Több mint 50.000 paneltag, amelyek kor, nem és régió szerint reprezentálják a magyar internetezőket.
  • Közel 30 demográfiai és szociográfiai ismérv szerinti célcsoport definiálás a teljes adatbázisra.

Vállalati panel

  • A Ipsos Online Vállalati Kutatási Panel (röviden: Vállalati Panel) Magyarországon egyedülálló kutatási megoldásokat tett lehetővé a vállalati szféráról.
  • A több mint 7000 vállalatot tömörítő adatbázis tulajdonos, régió és ágazat szerint reprezentálta a magyar vállalkozásokat. Kutatási célokból a nagyobb cégek (50-249 főt és több mint 250 főt foglalkoztató vállalatok) számarányukon felül találhatók meg a panelban, ami lehetővé teszi átfogó felmérések elvégzését ezen cégek körében is.

Sajnálatos módon 2012-ben a különböző országokban működő IPSOS-ok egységesítették a paneljaik kezelését és így a Panelomat-ban épített paneleket átköltöztették az egységes és Romániában működő panelkezelő szoftver alá.

4P Research Mix Ltd.

A varsói székhelyű 4PRM Ltd. (www.4prm.com) 2009 és 2012 között volt cégünk partnere. Az általuk épített Small Business DNA, a lengyelországi mikro és kisvállalkozások panelja egyfajta online közösség volt, amelyen keresztül a paneltagok prezentálhatták és kicserélhették egymás között a véleményüket különféle, a mikró- és kisvállalkozásokat érintő kérdésekben.

(A cég 2013-ban profilt váltott, a panel azóta alvó állapotban van).

Panelomat Users